Лицемерието в този парламент взема връх над отговорността, каза пред БНР

...
Лицемерието в този парламент взема връх над отговорността, каза пред БНР
Коментари Харесай

``На Радев му се усладиха служебните кабинети. Той е съучастник да има избори`` -

" Лицемерието в този парламент взема връх над отговорността ", каза пред БНР Филип Попов, заместник-председател на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

Очевидно, че Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи не се преценяват с волята на българските жители, които не желаят предварителни избори, разяснява той.

По думите му за следващ път се вижда, че " има друго болшинство в този парламент ".

" Нашата равносметка сме я създали. Неколкократно дадохме своята оценка - висока, положителна, за работата на министрите и на парламентарната група. Българска социалистическа партия беше общественият вектор в това ръководство ", акцентира Филип Попов в предаването " Преди всички ".

Според него Българска социалистическа партия е потвърдила изрично, че не е партия на статуквото и е посочила, че " има държавническо държание, не тяснопартийно, не егоцентрично ".

Попов предвижда серпантина от избори и не вижда работещо болшинство в идващия парламент.

Той посочи, че не е имало действителни съвещания за сформиране на кабинет и всичко е било " официално и ритуално ".

" Като че ли на президента му се усладиха служебните кабинети. Президентът е съизвършител в това още веднъж да има предварителни избори в България. Очакваме проверка. Това е нещо, което очевидно от президентската институция от дълго време се канят да създадат, взаимно с новия план на Стефан Янев ", добави Филип Попов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР